Jouw baan bij ons in huis!

BaanHuis

Beekstraat 59
6001 GH, Weert

BaanHuis is een uitzendbureau gevestigd in het centrum van Weert. We werken op afspraak, maar ook zonder afspraak staat de koffie altijd klaar.

Naast uitzenden bemiddelen wij medewerkers ook op basis van detacheren, werving & selectie en helpen wij daarnaast ook ZZP-ers aan passende opdrachten. Wij gaan voor de perfecte match tussen werkzoekenden en werkgevers en zoeken daarbij de best passende constructie om dit te facilitairen. Ons speerpunt is om iemand aan een vaste baan te helpen!

BaanHuis staat voor een persoonlijke, betrokken en betrouwbare dienstverlening. Door de lokale aanwezigheid centraal in Limburg hebben wij met een groot netwerk binnen de provincie opgebouwd. Met onze ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling en kennis van zaken binnen de uitzendbranche streven wij ernaar om ‘de verbinder’ te zijn op de lokale arbeidsmarkt.

Bij BaanHuis denken wij mee en hebben we persoonlijke aandacht voor de wensen, competenties en drijfveren van de werkzoekende en koppelen deze aan het juiste bedrijf. Hierdoor creëren wij ‘jouw baan bij ons in huis’.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Zie ook onze Privacy Policy & Cookie Policy.