Barbos Barbershop

Hoogstraat 20A
Weert

Bij Barbos staan we voor kwaliteit. Wij nemen de tijd en aandacht die iedere klant verdient, zodat u helemaal voldaan de Barbershop verlaat. Kom een kijkje nemen en ervaar de Barbershop Experience.

U kunt bij ons met ieder kapsel terecht. Hoe moeilijker hoe beter. De specialiteit van de Barbershop ligt bij de fades en pompadours, trendy kapsels, en classic cuts. We kunnen met de tondeuses zo kort gaan als u wilt, zelfs glad kaal, maar kunnen ook opknoppen met de schaar voor een klassiek net kapsel.

Er is geen baard die er niet weer ‘haarfijn’ uit komt te zien in deze Barbershop. Wij doen volledige baard trims, maar hoeft u alleen even strakke lijnen te hebben in uw baard dan kan dat natuurlijk ook tegen een lagere prijs.

De welbekende klassieke Italian Hot Towel Shave, waarmee de Barbershop zich onderscheidt van menig kapsalon. Geen zin om te scheren? Geen probleem, wij hebben dat wel. Het enige dat u hoeft te doen is achteroverzitten en relaxen, en u loopt weer de deur uit met een glad geschoren gezicht helemaal verfrist met verschillende balsems.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Zie ook onze Privacy Policy & Cookie Policy.