Lunchroom-Brasserie

EKspresZÓ

0495 52 1164

Voor een heerlijke lunch of maaltijd maar ook voor een borrel met/zonder een ruime keuze uit diverse borrelhapjes en/of een kopje koffie met/zonder iets lekkers erbij. Ook voor een High tea en High Wine bent u bij ons op het goede adres. We werken met dagverse producten bereidt volgens Bourgondische principes.

Kwaliteit, gastvrijheid, vriendelijkheid en gezelligheid staan bij ons voorop. Daarnaast hebben wij nog een luisterend oor voor hen die daar behoefte aan heeft.

Ook kunt u bij ons gerechten voor lunch en maaltijden afhalen zowel in corona tijd als ook daarna. Bestellen kan tussen 11.00-16.30 uur. Afhalen tussen 11.30-18.00 uur.

Kadobonnen zijn bij ons te koop tegen elk bedrag en zijn onbeperkt geldig. Openingstijden, laatste nieuws en vacatures vind u op onze website of loop gewoon eens gezellig binnen.

We hopen u gauw te mogen begroeten in onze gastvrije lunchroom-brasserie en bij lekker weer op ons zeer sfeervolle en bloemrijke terras aan de Muntpromenade.

Scroll naar boven

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Zie ook onze Privacy Policy & Cookie Policy.